Tabladen

zondag 26 augustus 2012

Kamer vernieuwing tips, low budget!

Vandaag voor het eerst een artikel dat niet over beauty gaat!
Het gaat namelijk over slaapkamers, over hoe jij je slaapkamer snel kunt veranderen in iets nieuws en fris!
Veel meiden (waaronder ik) zijn hun slaapkamer na een paar maanden alweer beu, we willen dan iets nieuws, leukers, mooiers en ruimers! Natuurlijk wil je daar niet de hele tijd zoveel geld aan uit besteden, maar met een paar euro's kun je veel! Dat ga ik jullie ook laten zien met tips. Benieuwd? Lees verder!



1. Een makkelijke en leuke tip is: veel en veel kussentjes! Die maken je kamer zoo fijn, zacht en gezellig.
Zeker leuk als je een vrij strakke kamer hebt met wit dan zijn kussentjes een goede manier om je kamer wat kleur te geven.


Veel kussentjes & hoe cool is een bed/ bank in de muur? Zeker zo ^ net of je in een wolk slaapt!

2. Kaarsjes, dienbladen, nepbloemen, parfumflesjes. Bedenk maar! Knusheid verzekerd.

3. Op marktplaats, bij een kringloopwinkel of op de rommelmarkt is voor vrij weinig geld veel leuks te vinden, zeker meubeltjes. Die kun je zo pimpen (als het van hout is) met inpak-, kaftpapier of je spuit ze in een hip kleurtje. Spuitbussen kosten bij de Action nog geen 2 euro!


Een vintage kamer kan ook suuuuper mooi zijn! En is makkelijk na te bootsen met wat oude, goedkope spullies van marktplaats of de kringloopwinkel.

4. Maak slingers! Slingers met lampjes of met pompoms, een fotoslinger of lampionnetjes. Hang ze door je kamer maar kijk hier wel mee uit; het ziet er erg snel rommelig of vol uit, denk er dus wel goed over na waar je ze hangt en hoe! Liever hoog dan bijna in je nek, heb je ze toch liever wat lager? Hang ze dan rondom je kamer aan de muren. Heb je ook geen last van ze!

5. Fotolijstjes aan de muur is ook een leuke en goedkope optie, ook deze krijg je goedkoop mee uit de kringloopwinkel of de Action. Verschillende kleurtjes en maten zorgt voor een extra leuk effect! En zo vul je meteen die kale wand op.

6. Nog een manier om een kale wand op te vullen is met muurstickers! Van bloemen tot vogelkooitjes, alles is er! En bij de Kwantum of Jysk helemaal niet zo duur. Je hebt ook wel stickers met mooie en leuke spreuken.

7. Maar spreuken kun je natuurlijk ook gewoon zelf op de muur verven! Ietsje te riskant? Ga dan voor een houten bordje waarop je de tekst verft of schrijft. Een voordeel daarvan is dat je het bordje zelf ook een kleurtje kunt geven en wel zo handig: ben je er zat van dan haal je hem zo 1,2,3 van de muur!

Nog zo'n mooie vintage kamer.


8. Takken!!! Een grote tak die je met linten aan je plafond hangt is übercool! Je kunt er vanalles aanhangen, en het ziet er natuurlijk uit ;)

9. Ook leuk om aan je muur te hangen: planken waar je vanalles op kunt zetten.

10. Gewoon simpel; een paar vaasjes met mooie bloemen uit de tuin of je buurt. Helemaal gratis!

11. Op www.gratisophalen.nl kun je gratis meubels vinden die je zo bij iemand op kunt halen. Stoer toch?

12. Makkelijk: ff wat schuiven met je meubels. Een nieuwe inrichting is fris en het halve werk!


Hoe leuk, zo'n wit bankje voor je bed!


Zo, nu heb je denk ik wel genoeg tips om je kamer er als nieuw uit te laten zien zonder teveel geld te moeten gebruiken. Morgen weer een nieuw artikel voor jullie!

-xx-jes Lissy,

PS Leuke tips of suggesties voor artikelen? Die kun je schrijven in een reactie!

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk, dankje!
    Het heeft me echt geholpen!
    Ik heb nu genoeg inspiratie en kan aan de slag gaan.
    Dankje!

    XxxLydia

    BeantwoordenVerwijderen